Medier


Jeg har medvirket i radio- og TV-programmer, podcasts og nyhedsartikler, ofte i funktion af formand af Psykedelisk Samfund, af og til med mere fokus som privat-praktiserende. Her er en oversigt.

Podcasts

Den Forbudte Skole
Alexander Grigat er en produktiv ung herre, som har gjort det til en dyd at opsøge mennesker med interessante perspektiver omkring “forbudte” eller i det mindste kontroversielle emner, ofte af eksistentiel karakter. Vi havde os en god snak i efteråret 2020 omkring hvordan det gik til at blev formand for Psykedelisk Samfund.
Den Forbudte Skole #21 – Integrationen af psykedeliske substanser

Dansk Psykedelika
Denne podcast, drevet af Oliver Hovmand, læge og vordende psykiater, søger at rapportere fra den “psykedeliske verden” i Danmark, med fokus især på psykedelisk forskning og terapi. Vi havde en snak en dag, primært omkring foreningen Psykedelisk Samfund, og hvordan psykedelika kan integreres i en moderne kontekst.
Dansk Psykedelika podcast

Radio

Radio Loud: “Udråb!”
I april 2021 havde jeg oplevelsen af at være i den ungdommelige Radio Loud, i programmet “Udråb!” shvor konceptet er at give forskellige mennesker en mulighed for at udtrykke og begrunde deres markante holdninger. Efter nogen kontemplation om hvilken holdning jeg mon havde lyst til at råbe ud i æteren, endte jeg med at have en hurtig times snak med den frisk-fyr-agtige studievært Vitus om mit udråb: Tag ejerskab over din bevidsthed!

Radio4: “Blomsterbørns Hørm”
16/1/2020: Skal vi legalisere psykedeliske stoffer?
Hvilke positive og negative effekter har psykedeliske stoffer? Hvem skal tage dem, og hvem skal ikke tage dem? Og skal vi legalisere brugen af dem? Og i hvilket omfang? Medvirkende: Karen Grue, Martin Kufahl, Margit Anne Petersen. Vært: Anders Stjernholm

23/1/2020: Skal vi legalisere psykedeliske stoffer? – Anden omgang
Denne uges udgave er Blomsterbørns Hørm er en opfølger fra sidste uge. I dag diskuterer vi, om Danmark skal legalisere eller afkriminalisere psykedeliske stoffer. Det gør vi, fordi Alternativet, bakket op af LA og Enhedslisten, i sidste uge fremlagde et forslag om at afkriminalisere alle stoffer.

DR P1: “Sygt Nok” om mikrodosering
Sygt Nok handler om forskellige medicinske emner, og i denne udgave omkring mikrodosering. Her får jeg lov til at åbne programmet med at snakke om mikrodosering fra en brugers perspektiv med værten og lægen Maja Thiele. Resten af programmet er med Margit Anne Pedersen (Center for Rusmiddelforskning) og David Erritzøe (Imperial College).

“Blomsterbørns Hørm” i Radio4 den 23. januar 2020 med Jeppe Bruus (S), Anders Stjernholm, Brigitte Jerkel Klintskov (C) og undertegnede.
I Radio Loud med værten Vitus Robak i “Udråb!”, 8. April 2021.